Reviews/
Tranquilo

Ervaar het zelf! Upgrade je slaapkwaliteit met het hoofdkussen van Tranquilo.

Daniel

Heerlijk kussen!
Sinds een paar dagen slaap ik heerlijk op mijn Tranquilo kussen. Het bestelproces was makkelijk. Het is fijn dat je de hoogte zelf kunt instellen. Ik heb exact de juiste hoogte nog niet gevonden maar het is al veel beter dan mijn vorige kussen waar dit niet bij kon. Het enige minpuntje is dat de sloop met vulling verkeerd om in de buitenste sloop zat waardoor ik er zo geen handjes schuim uit kon halen. Echter was dit een klein dingetje en binnen 10 minuten opgelost.

Edy R

Lekker slapen op dit kussen
Goed product, snel geleverd. Het kussen slaapt heerlijk. Neemt steeds weer de oorspronkelijke vorm aan. Ik slaap veel beter door. Zeer tevreden!

Jacqueline M

Goed kussen, snel geleverd.
Zeer snelle en netjes verpakte levering. Duidelijke uitleg over hoe het kussen te gebruiken. Wel veel meer vulling eruit gehaald dan geadviseerd werd omdat ik hem nog steeds erg dik vond. Het kussen ligt lekker al blijf ik ondanks dat een moeilijke slaper.

Jeroen

Veel eerder moeten doen!
Dit kussen had best een paar jaar eerder voorbij mogen komen, man wat slaap dat goed. Aanrader 1e klas.

Denise B

Een super kussen!
Absoluut een aanrader. Snelle levering en puur slaapgenot. Ik ben een hele moeilijke slaper en wordt vaak wakker met hoofdpijn en last van de nek. Dit heb ik niet meer met het kussen. Je kan ook zelf het kussen aanpassen naar stevig of juist minder stevig. Topper!

Pauline F

Tranquilo geeft rust!
Ik heb goede ondersteuning voor mijn schouders. Dit kussen vormt zich. Ik heb er geen vulling uitgehaald. Ik slaap nu veel rustiger. Heb het kussen nu 3 weken. Ik raad dit kussen aan bij schouderklachten.

D.J.

Heerlijk kussen voor de warmeen koude...
Heerlijk kussen voor de warme en koude dagen door de twee verschillende kanten. In de zomer is het verkoelend en in de winter lekker warm. BRILJANT dat dit met 1 kussen kan. Ik wil nooit meer anders! Bedankt Tranquilo voor de lekker nachtrust 😴

Top kussen!
Wel even uitproberen welke dikte voor jou lekker slaapt. Na er flink wat handjes schuim uit te hebben gehaald had ik voor mezelf de juiste dikte bereikt. Je merkt echt dat het kussen zich vormt naar jouw lichaam na een aantal nachten slapen, top!

Hoeben

Super fijn kussen!
Doordat je het zelf aan kunt passen naar wens is hij zacht, maar geeft ook goede ondersteuning.

Patricia R

Slapen als een roos
Heel lekker kussen slaap als een roosje en geen nekpijn meer.

Gast Franka

Beste aankoop ever!
De eerste 2 nachten heb ik echt de dikte moeten bepalen. Ik kan wel zeggen dat er veel meer uit moest als de richtlijn van 4 tot 10 handjes. Maar nu is hij voor mij goed en zou ik niet anders meer willen. Ik ben een heel slechte slaapster, maar nu slaap ik redelijk wat uurtje achter elkaar. Beste aankoop ever!

30 dagen proefslapen

Betaal achteraf met Klarna
Gratis verzending vanaf €40,-
Door de extreme hoeveelheid bestellingen is de levertijd tijdelijk 5 tot 10 werkdagen

Tevreden klanten

9.0
125+ reviews
9.0
10+ reviews
9.2
100+ reviews

Wij waarderen jouw mening

Gemiddelde beoordeling van een 9.1

30 dagen proefslapen