Annuleren en retour

Annuleren en retour

Heb je jouw Tranquilo® hoofdkussen in huis?
Dan mag je hem 30 dagen uitproberen. Wij weten bijna zeker dat je heerlijk zal slapen. Vind je het kussen toch niet fijn. Dan mag je het binnen die 30 dagen, zonder vragen, aan ons retourneren. (De kosten van retourzending zijn voor de klant). Wij storten daarna het volledige aankoopbedrag binnen 14 dagen terug op je rekening.

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?
Via de volgende link kan je gemakkelijk een ''retourlabel downloaden''
Bij het aanmaken van een retourlabel word er gevraagd om uw ordernummer, deze kunt u vinden recht bovenaan uw pakbon of in de bevestigingsmail. Voorbeeld: #1120  

Retourvoorwaarden
- De kosten voor het retourneren zijn voor de klant.
- Het product mag niet vies/besmeurd zijn. 
- Het kussen dient compleet met alle vulling retour gestuurd te worden.
- Het kussen dient binnen 30 retour te zijn gemeld.

Kan ik mijn bestelling nog annuleren?
Kort na het plaatsen van je bestelling kun je nog annuleren. Neem hiervoor binnen een uur contact met ons op, zodat jouw bestelling nog niet te ver is in het verzendproces. Wanneer jou bestelling reeds is gepakt zal deze worden aangeboden door de postbezorger, je kan dan het beste de order niet aannemen van de postbezorger. Het pakket zal dan automatisch bij ons retour komen.

Hoe lang is de garantie?
Op al onze kussens heb je standaard 1 jaar garantie. Wordt jouw kussen defect geleverd? Maak dan een aantal foto’s en stuur ze naar ons op. We zorgen er dan voor dat je jouw Tranquilo® kussen kosteloos aan ons kunt retourneren en er een nieuw exemplaar naar u toe word gestuurd.

Waar kan ik terecht met een klacht?
Wat vervelend! Neem hiervoor contact met ons op via e-mail info@tranquilosleep.nl. Klachten worden binnen 1 dag inhoudelijk behandeld.